25. 04. 2017

Opret dig som bruger på stileemner.dk

Vi er glade for at kunne byde dig velkommen som bruger af stileemner.dk. Som bruger kan du oprette dine egne stileemner, og dele dine stileemner med andre på siden. Du kan favorisere stileemner og opgaver og gemme dine byg-selv stileemner til senere brug. Du kan oprette klasser og lave afleveringer direkte fra siden, så du altid har overblik over, hvilke stileemner du har givet eleverne for.

Der har været travlt i maskinrummet den seneste tid, og vi håber at i vil tage godt imod muligheden for at bruge siden mere aktivt. Vi har forsøgt at gøre det til en bedre og nemmere opgave at bruge stileemner.dk, og har arbejdet hårdt på at implementere en masse nye features til vores brugere. I forbindelse med at vi åbner siden op for brugere, har en række ting på siden også fået en designmæssig overhaling.

Ekmpelvis er det blevet meget nemmere og mere overskueligt at søge i opgaver og stileemner. 

Grundtanken bag stileemner.dk er at give eleverne inspirerende og lærerige stileemner, at udfordre eleverne fagligt og kreativt. Stileemner er drevet 100% frivilligt, og vi håber at du vil være med til at gøre siden bedre.

Det kan du gøre, ved at dele dine iderige og kreative stileemner med andre brugere på siden.

Bliv medskaber af siden 

Vores mål er, at du som lærer kan finde lige det indhold på siden, som passer til dine elever og dit forløb.

Vi ved, at I allesammen knokler for at give jeres elever det bedst mulige fundament, og at I hver især er kreative og dygtige formidlere af danskfaget.

Derfor håber vi, at I kan se værdien i at oprette jeres stileemner her på sitet. Herved kan I give eleverne et format som er mere inspirerende end det klassiske stilehæfte.

Du kan vedhæfte videoer, billeder og filer til dine opgaver, samt linke til eksterne ressourcer - og på denne måde gøre dine stileemner til helhedsoplevelser, som kan inspirere eleverne til at dygtiggøre sig indenfor danskfaget.

Vi håber også at I vil dele jeres arbejde med de andre brugere på siden, så vi i fællesskab kan skabe en kreativ platform, hvor du som lærer altid kan finde de stileemner og opgaver, som du har brug for i dit daglige arbejde.

Gem dine favoritter så du nemt kan finde dem igen

Som bruger har du også mulighed for at favorisere stileemner og opgaver, så du nemt kan finde dem igen senere, ligesom at dine "byg selv stileemner" vil blive gemt, så du altid kan finde og bruge dem igen. 

Opret dine egne klasser og giv stile for direkte fra din brugerkonto 

Du kan nu også oprette dine klasser på din brugerside. Ved at oprette dine klasser har du mulighed for skrive personlige beskeder til dine elever i stileemnerne og holde styr på hvilke klasser som har fået hvad for og hvornår.

Du kan oprette og redigere stileemner på pc, tablet eller mobiltelefon. Vores side er optimeret til alle skærmstørrelser. 

Velkommen til!

 

Opret bruger nu